Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

MHNYMATA TOU KOSMOU!

ευτεριά στο Gamato.info


Η ανεργία χτυπάει κόκκινο.
Οι μικρές επιχειρήσεις βαράν λουκέτο.
Κόβουν 14 μισθό, πετσοκόβουν επιδόματα.
Αυξάνουν φορολογία και σε υποχρεώνουν να αγοράσεις για να πετύχεις το αφορολόγητο.
Δε τολμάν να ελέγξουν μονοπώλεια, καρτέλ και μεγαλοσυμφέροντα.

Κλείσαν και το gamato!

Να τους χαιρόμαστε...

Ξεχνάν όμως κάποιο Δεκέμβρη που ξεσηκώθηκε ο κόσμος και προβληματίστηκαν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι...

Θα τα βρουν μπροστά τους...

------------------------------------


Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω μερικά πράγματα για το Gamato.info, το οποίο δεν ήταν απλώς μία απλή διαδικτυακή σελίδα που προωθούσε την πειρατεία όπως ισχυρίζονται. Ήταν ένας τόπος όπου τα μέλη του διαμοιράζονταν πολιτισμό και τέχνη και είχαν την ευκαιρία να τα συζητήσουν. Σπουδάζω στο Μόναχο αλλά συντηρούμαι από τους γονείς μου στην Ελλάδα οπότε χωρίς το Gamato θα αναγκάζομαι να πληρώνω για τη μουσική και τις ταινίες, έτσι ώστε να μην διαπράττω ποινικό αδίκημα, αλλά θα πληρώνω τις γερμανικές τιμές με τους ελληνικούς μισθούς. Κάτι το οποί! ο δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο...

Ας αφήσουνε λοιπόν τα παιδιά ελεύθερα καθώς το μόνο που έκαναν ήταν να καταφέρουν να μας βάλουν ένα χαμόγελο στα χείλη με τα τόσα και τόσα που συμβαίνουν κάθε μέρα στις ζωές μας και ακόμα περισσότερο χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα. Φυσικά δεν θα αγοράσω το κάθε υπερεκτιμημένο cd ή dvd από το οποίο επωφελούνται οι διάφορες εταιρίες που δήθεν καταπατήσαμε τα δικαιώματα τους. Και αν το δούμε και αλλιώς. Εγώ πήρα μερικά cd και dvd από τους φίλους μου. Είναι αυτό αδίκημα? Ναι κύριε είχα 850.000 φίλους. Δηλαδή από πότε δεν μπορώ να δώσω σε ένα ! φίλο μου μία ταινία? Με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να δίνουμε ούτε την νοικιασμένη ταινία από το βίντεο κλαμπ στον γείτονα γιατί μόνο εγώ την έχω πληρώσει.

Ας ασχοληθούνε με τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα και ας αφήσουν τα λίγα πράγματα που έχουν απομείνει και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε λίγο από την καθημερινότητα.


------------------------------------

Το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα φυσικά. Υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια καταπολέμησης της πειρατείας λογισμικού και γενικά οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού περιεχομένου σε όλο τον κόσμο. Αρμοδιότητα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ειναι φυσικά να καταπολεμά ηλεκτρονικό εγκλημα οπότε για την συγκεκριμένη υπηρεσία το πρόβλημα ειναι σημαντικό (δεν μπορούν όλοι να ασχολούνται με την οικονομία)
Η δικαιολογία της ακριβής τιμής ενός δίσκου πρέπει να σταματήσει να αναπαράγεται. Η ελεύθερη αγορά ορίζει ότι ο καθένας μπορεί να κοστολογεί όπως αυτός πιστεύει το προιον του. Αν εσύ δεν πιστεύεις ότι αξίζει τα 15-20 ευρώ ο δίσκος απλά δεν το αγοράζεις. Φυσικά το ίδιο και με τις ταινίες, αν σου αρέσει την βλέπεις κινηματογράφο όταν παίζει ή την αγοράζεις μετα απο 6 μήνες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε δικαίωμα ο καθένας μας να έχει 1000 ταινίες και 100.000 τραγούδια χωρίς να εχει πληρώσει ούτε cent.
Ένα ψηφιακό προϊον πρέπει να θεωρείται όμοιο με τα κανονικά προιοντα. Και μένα μου αρέσει ένα αυτοκίνητο, το οποίο το θεωρώ ομως υπερκοστολογημένο αλλα αυτό δεν με ωθεί να παω να το κλεψω.

Προγραμματιστής είμαι και δεν έχω καμια σχέση με εταιριες κλπ

------------------------------------
Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να διαμαρτυρηθώ για το κλείσιμο της ιστολέδας gamato.info καθώς ο ελληνικός λαός απέχει πλέον και από τον "άρτον"(οικονομική δυσχέρεια) και τώρα και από τα "θεάματα"

Ένας μαθητής...
------------------------------------
ντροπη στην αστυνομια και στο κρατος που εχουμε[αν εχουμε]συμπαρασταση στα παιδια του gamato

------------------------------------
το gamato γιατι το εκλεισαν τωρα; ειτε το πιστευετε ειτε οχι το εκλεισαν γιατι εκαναν μηνυσεις οι δικηγοροι της σειρηνα για διαφυγοντα κερδη. ναι. για μια ταινια πορνο κλειστηκε αυτο το σαιτ. αυτο ειναι ελλαδα κυριοι.
------------------------------------
DEn katalavenw pws pianeis kapious pou den klevoun alloa prosferoun! Tainies , mousikes ktl borei o opoisdipote na katevasei apo Pirate ebay kai alla torrent site pou dinoun se olo ton kosmo! Ta pedia tou Gamato apla dieukolinoun to Elliniko koino kanodas ena pagosmio fenomeno k Elliniko!
------------------------------------
Αλλο ενα μεγαλο ελληνικο torrent site το blue-whitegt παραμενει κλειστο επι ωρες . Δεν υπαρχει καμια αναφορα γιατι δεν λειτουργει.Μετα το Gamato.info κλεισανε και το παραπανω torrent site ? Αναμενουμε νεα .
------------------------------------
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 300 ΔΙΣ.ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ...ΤΟ GAMATO.INFO ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ,ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.......
------------------------------------
Σχετικα με το gamato,ειμαι φοιτητης οπως αρκετοι εδω.Δε γινεται ρε παιδια να κοιταμε μονο την παρτυ μας,την καλοπεραση μας.Ποσοι ζουνε τις οικογενειες τους απο τα πνευματικα δικαιωματα,ποσα μαγαζια,ποσοι εργαζομενοι?Η λογικη του τσαμπα ειναι ωραα για τους αλλους,δεν ειναι για εμας,δεν θα μας αρεσε να περνουμε το καφε μας τσαμπα,να μην αγοραζουμε ρουχα εμεις θα τα παιρνουμε τσαμπα!Τους ηλεκτρολογους.υδραυλικους,γυψαδορους δεν θα τους πληρωνουμε, θα μας επισκευαζουν τσαμπα τα σπιτια! Ολα θελουν ισορροπια,νομιζω το βολεμα αυτο μας οδηγησε στην αθλια κατασταση που ειμαστε
Υ.Γ Μεσα απο το gamato τα οικονομισαν 10 ατομα, δειτε ομως ποσοι εμειναν χωρις δουλεια

------------------------------------
και ποιος σας ειπε οτι στην ελλαδα εχουμε δημοκρατια?επειδη ξαφνικα βρεθηκε μια που...να και γυρισε τσοντα θα τη πληρωσουμε οι υπολοιποι που στο κατω κατω το μονο που καναμε ηταν να παιρναμε τη ωρα μας βλεπωντας καμια ταινια και τα παιδια μας κανα παιδικο της προκοπης σαν αυτα που βλεπαμε εμεις οταν η τηλεοραση ηταν διασκεδαση και οχι σαν της εκπομπες που εχουν τωρα γεματε βια και μαλιστα ωρες που τα παιδια μας δθστυχως παρακολουθουν.ας μαζεψουν κανα φραγκο! απο αυτους που τα κλεβουν και να αφησουν το γαματο υσηχο.αλλα αυτοι τα εχουν φαει τα λεφτα και θελουν τα τα παρουν απο το κοσμο που δουλευει και πληρωνει τα τις δικες τους μαλ...κιες!

------------------------------------
H αστυνομια με την ανακοινωση της μας δειχνει για μια ακομα φορα σε τι "επιλεκτικη" δημοκρατια ζουμε...κυριοι της ΕΛ.ΑΣ και αρμοδιοι εισαγγελεις, μακαρι να ειχατε τον ιδιο ζηλο και για τους "μεγαλους" που εκλεψαν το δημοσιο χρημα ωστε η χωρα να γινει παγκοσμιο "καρναβαλι"...Για τα μικρα ψαρια ειστε ικανοτατοι, για τους μεγαλους ομως κανετε τουμπεκι, και πως αλλιως βεβαια αφου ειναι τα αφεντικα σας...αυτη ειναι η καταντια της χωρας! Τωρα αποκατασταθηκε η φοροδιαφυγη με το κλεισιμο του gamato...οι μεγαλογιατροι βεβαια ειχαν αλλη αντιμετωπιση καθω! ς τρεις φορες σε ελεγχους πιαστηκαν να μην κοβουν αποδειξεις(Κολωνακι),χωρις ουτε μια προφυλακιση...μπραβο σε ολους μας για την "δημοκρατια" μας!!!
------------------------------------
Σχετικά με την σύλληψη μελών του gamato.
Με την αστυνομία γιατί τα βάζατε ρε παιδιά? Κ οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν πιστέψτε με θα στεναχωρήθηκαν το ίδιο με τους περισσότερους από εσάς. Απλά εαν πήγαν οι Κύριοι της ΕΠΟΕ να υποβάλλουν μύνηση κατά του gamato, έπρεπε να εφαρμόσουν το νόμο και να συλλάβουν τους διαχειριστές τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αυτοί που θα συλλαμβάνονταν για παράβαση καθήκοντος.Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι οι π...ς της ΕΠΟΕ.
------------------------------------
Επειδή γράφονται και ακούγονται πολλές ανακρίβειες, να σας ενημερώσω οτι οι Νιγηριανοί έχουν δεχτεί άπειρα πλήγματα απο την αστυνομία. Σε επαρχιακή πόλη που γνωρίζω έχουν κατασχεθεί σε ένα χρόνο, πάνω απο 30.000 πλαστα cd και dvd.Οι διαχειριστές και οι χρήστες του gamato ηταν ενήμεροι οτι παρανομούν, άδικος ή μη, ο νόμος αυτός είναι.Και αυτός ο νόμος είναι παγκόσμιος. Δείτε τι έχει ψηφίσει το Γαλλικό κοινοβούλιο πρόσφατα και θα καταλάβετε. Τους άμοιρους τους υπαλλήλους δισκάδικων και video club που έχουν σχεδόν μαραζώσει και χάνουν τη δουλεία τους, τους σκέφτηκε κανείς ? Μήπως γι αυτό είναι τόσο ακριβά τα cd και τα DVD ? Επειδή καταφέραμε να επιβιώσουν μόνο ελάχιστες εταιρείες δισκογραφικές και κινηματογραφικές παγκοσμίως. Με ποιό τρόπο? με το παράνομο κατέβασμα ή ο,τι άλλο. Θυμάται κανείς στις πόσες πωλήσεις - παραγγελίες cd ή δίσκου αυτός γινόταν χρυσός ? Γιατί τώρα με τις πωλήσεις που υπάρχουν και η γιαγιά μου κάνει πλατινένιο. Μη το παίζουμε όλοι έκπληκτοι. Το ξέραμε οτι ειναι παράνομο και το ξεÏ! �αμε οτι κάπου εδώ θα κατέληγε.
------------------------------------
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ??ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΑΦΟΘ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΑΥΡΟ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ?ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ CD KAI TA DVD! 20-25 ΕΥΡΩ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ''ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ''

------------------------------------

να μηνυσουμε τα βιντεο κλαμπ, που μας νοικιαζουν αντιγραφες και τους Νιγηριανους, να δουμε θα τους συλλάβουν!!! Σα δεν ντρεπονται οι κλεφτες των εταιρειων και αυτοι που εφθασαν το χρεος στα 300 δισ.
------------------------------------
Αν θέλουν ο κόσμος να μην κατεβάζει από τι δίκτυο να ρίξουν τις τιμές στα αυθεντικά.!!!
------------------------------------
870.000 μέλη!!!
870.000 βγάζουν κυβέρνηση!!!
Δεν έχουν καταλάβει οτι οι εποχές έχουν αλλάξει... δεν μπορούν πλέον να μας κλείνουν το στόμα... Το ιντερνετ έχει σώσει μια ολόκληρη γενιά που φαινόταν χαμένη... ε λοιπόν όχι, δεν είναι χαμένη γενιά, απλά είναι πολύ έξυπνη για τα γερασμένα σας μυαλά και αντιλήψεις και δεν ξέρετε πως να την χαρακτηρίσετε γιατί μάλλον φοβάστε.

1 site θα κλείσετε 10 θα ανοίξουν και το ξέρετε, και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα και ποτέ πια.

Τα ίδια είχαν γίνει και πριν ένα χρόνο με τους υπότιτλους... τι έγινε τελικά; ΤΙΠΟΤΑ... άλλα 100 sites με υπότιτλους άνοιξαν τις επόμενες μέρες.

Και στην τελική ρε φίλε η πληροφορία πρέπει να είναι δωρεάν διαθέσιμη σε όλους και όχι μόνο στους έχοντες.

870.000 ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ

------------------------------------
ρε παιδια αυτους πηγαν να πιασουν ειναι παντελος χαζη...ηταν το καλυτερο site για εμας τους φτωχους...ουστ αλητες...


------------------------------------

Αντί να καθήσουν στο σκαμνί τις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή να βρούνε τα ''διαφυγόντα'' κέρδη φέρουν ενόπειο της δικαιοσύνης τους διαχειριστές του gamato!!!! Ντροπή και Αίσχος μονο αυτό έχω να πω....


------------------------------------
Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλη απήχηση θα είχε η εξάρθρωση από την Αστυνομία μας μιας τρομοκρατικής οργάνωσης,η διαλεύκανση κάποιων από τα αμέτρητα καθημερινά εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος του λαού, η αύξηση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη κτλ κτλ . Αυτά προέχουν κύριοι, όχι οι εντολές που δίνει το κεφάλαιο και οι φοροφυγάδες. Το gamato.info ουδέποτε επιβάρυνε οικονομικά κάποιον, αντίθετα κράταγε κάποιους σπίτι και τους προφύλασσε τελικά από όλους αυτούς που δεν μπορείτε να πιάσετε. Ξέχωρα που συντελούσε με τον τρόπο του στην εξάπλωσÎ! · του πολιτισμού. Μεγάλος ντόρος για το τίποτα, πρώτη είδηση "εξαρθρώθηκε το....gamato" και μάλιστα με συντονισμένες προσπάθειες μπλα μλπα μπλα..... τι να σας πώ.....πάω στα 55 κι ακόμα ντρέπομαι για το χάλι μας
------------------------------------
καλησπερα τρωκτικο...δεν φταινε μονο οι μαυροι που πουλανε τα cd!!ρωτησατε ολο αυτον τον κοσμο πλεον που τον καταχρεωσατε αν εχει 180 ευρω και 200 να παει να δει τον καθε πεταμενο που θα βγει απο τα ριαλιτυ στα μπουζουκια???ε??αυτο δεν ειναι πειρατεια??αυτο δεν ειναι απατη??τα διπλοσκουπισμενα λουλουδια απο τις πιστες που ξανα ερχονται στο τραπεζι αυτο δεν ειναι απατη??το gamato ειναι απατη??ρε σαν δεν ντρεπομαστε!!βρικατε ανθρωπους να κλεισετε μεσα!!!!!!!

------------------------------------

LEUTERIA STO GAMATO.INFO TORAA!!!! ALIOS NA SINENOITHOUME OLOI NA PAME NA TOUS LINTSAROUME!!!!! AUTO EINAI APARADEKTO!!!!! TORRENTS KUKLOFOROUN SOLES TIS XWRES THS EUROPIS KAI TOU KOSMOU...APO EKEI VRIKANE NA KSEKINISOUNE THN EKSIGIANSI!!! LIPON!!! AMA DEN ANOIKSEI TO GAMATO TIS EPOMENES MERES(POU SINEPAGETE NA AFISOUN TA PEDIA ELEUTHERA)EGW PROTEIUNW NA MAGEUTOUME OI XILIADES XRISTES TOU KAI NA KANOUME KATI GIAUTO!!!!PEDIA KSIPNISTE------{}{}{}{} PREPEI NA PAROUME THN KATASTASI STA XERIA MAS!!! MAS KOROIDEUOUNE MPROSTA STA MATIA MAS!!!! ELEOS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

------------------------------------

Σήμερα αισθάνομαι πλέον σαν ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και θερμός Υποστηρικτής του τόσα χρόνια δικαιωμένος. Επιτέλους βρέθηκαν οι υπεύθυνοι της πτώχευσης της μεγάλης χώρας μας ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ GAMATO......Αυτοί τελικά έφταιξαν για τη περικοπή τον χρόνιων δικαιωμάτων τον απλών εργαζομένων
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΙΜΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΣΕΤΕ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΙΡΙΑ..ΜΕ ΤΙΜΗ


------------------------------------

ρε τι κρατος ειναι αυτο που ζουμε? ποιος πηρε την αποφαση να κλεισει το gamato? μεσα απο αυτο το site ειχαμε την ευκαιρια να κατεβαζουμε δωρεαν μουσικη που ποτε δεν θα διναμε 15€ για να τα αγορασουμε, ταινιες που δεν ειχαμε την δυνατοτητα να τις αγορασουμε. αυτος ειναι ο πολιτισμος μας? αυτο ειναι το συγχρονο καθεστος που ελεγχει τα παντα! ενταξει το δεχομαι οτι τα καταφερατε γιατι θελετε να φτιαξετε τον κοσμο καλυτερο αλλα αφου το θελετε ετσι καντε μου το μισθο μου 1000€ τουλαχιστον, δωστε δουλεια στα παιδια που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο, δωστε αυξηση στους συνταξιουχους, ριξτε την τιμη στην βενζηνη, καντε κανα εργοστασιο να παει μπροστα η χωρα! ειστε ρε λαμογια. παιρνετε τισ μιζες σας και προωθειτε σχεδια αλλων. σας χρειαζετε μια συγχρονη επανασταση γιατι την εχετε δει μονο για το τομαρι σας. να μην ξεχασω να πω για τα ομολογα , για την siemens k.a. τημωρηθηκε κανενας απο αυτους? παληκαρια ξυπνηστε αυτο το κρατος θα γινει ο νταβατζης μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου